Uusimmat

Apollomatkojen Kreikan lomat alkavat elokuussa

Symin satama Kreikassa

Apollomatkat aloittaa matkustusrajoitusten poistuttua kesän 2020 valmismatkat Kreikan suosittuihin kohteisiin elokuun alussa.

Apollomatkoilla on laaja kohdevalikoima saaria Kreikan saaristosta sekä mantereen puolella sijaitsevia kyliä ja kaupunkikohteita. Matkoja koskevat laajennetut muutosedut, jolloin matkavarausta voi muuttaa vielä kaksi viikkoa ennen lähtöä.

Kreikan ja Kroatian matkoilla uutta on koronatilanteesta johtuen vaatimus matkuslomakkeen täyttämisestä. Lomakkeeseen täytetään henkilötiedot, lennon tiedot, hotellin osoite sekä alue, johon matka suuntautuu. 

Apollomatkoilla on Kreikassa useita Mondo Local – hotelleja, joissa korostuu paikallisuus. Local-hotellit eivät kuulu suuriin hotelliketjuihin, vaan kohteina on paikallisten yhteistyökumppaneiden omistamia hotelleja, joissa palvelutaso on korkea. Hotelleissa on esimerkiksi uima-allas, ravintola ja maksuton wifi. Local – hotelleissa on lisäksi korkea asiakastyytyväisyys,

Apollomatkojen kohteet Kreikassa kesällä ja syksyllä 2020

  • Manner-Kreikka (Parga, Sivota & Lefkas, Kanali, Zagoria)
  • Karpathos
  • Kos
  • Rodos
  • Kreeta

Kreikan lentokentillä tehdään maahan saapuville matkustajille Covid-19 testejä, testattavat henkilöt valitaan satunnaisesti. Testin jälkeen voi siirtyä omalle hotellille odottamaan testitulosta. Testitulosta tulee odottaa eristyksessä omassa huoneessa.

Positiivisen testituloksen saaneet asetetaan 14 päivän karanteeniin erikseen määrättyyn hotelliin, joka on varattu vain positiivisen testituloksen saaneille. Covid-19 testi uusitaan 14 vuorokauden kuluttua.